That feeling… gå efter blød strik, silke og worn out denim

posted on: 4. september 2014

Hop i din yndlings tee shirt, jeans, striber og oversize strik

Hop i din yndlings tee shirt, jeans, striber og oversize strik

Jeg elsker efteråret.

Så er det endelig tid til at finde strik og jeans frem igen. Dette efterår er præget af farverne navy, bordeaux og camel. Farverne gør sig fantastisk i et enkelt look hvor det er de gode materialer der er i fokus.

Silke, cashmere, uld og rulam er nogle af de materialer er fylder mest i dette efterår.

Jeg tror ikke at det er tilfældigt, at det er de gode materialer, der er fokus på dette efterår. Gode kvaliteter giver os følelsen af, at vi har fået noget for pengene. Vi forventer at produkterne holder længere, vi glæder os over følelsen af de lækre materialer mod vores hud og vælger ofte et loose fit hvor vi kan smutte i behagelige sneakers til, fordi vi vil have komforten og følelsen af at være veltilpas frem for noget andet.

De gode materialer bliver hurtigt ét med os og det føles som “hjemme” at iføre sig et par jeans der er godt gået til og præget af vores livsstil og daglige levede liv.

Nudie taler ligefrem om godt brugte jeans som følelsen af  “second skin” og samme følelse får vi når vi ifører os silke og blød uld.

Gå efter Aiayu´s bløde oversizestrik som er perfekt til, Nudie Jeans boyfriend-modellen og et par af Vejas øko sneakers. Tusnelda Bloch laver den skønneste top i silkejersey, som du kan have inderst inde hele vinteren, men seriøst, den bliver du afhængig af.

Hvis det skal være lidt mere stylet så gå efter den nye franske darling Valentine Gauthier. Hun laver de smukkeste printede skjorter, kjoler og nederdele.  Brug skjorterne med jeans og A.T.P.s chelsea støvle i dyb bordeauxfarvet velour.

Se alle de nye varer på www.riverandraven.com