Mason Pearson -Verdens mest hypede hårbørste

posted on: 24. marts 2014

Mason Pearson hårbørste

Indrømmet…

Jeg er typen med en billig plastikhårbørste.

Og eftersom jeg altid har hadet at få redt hår, er den op gennem tiden mest af alt blevet brugt til at synge i.

Selv som voksen har det tit og ofte været umuligt for mig, at tage tilløb til at få redt de dér ugler ud der sidder i nakken efter det blev så nødvendigt ( læs moderne ), at gå med store halstørklæder året rundt.

Well…

Jeg ved, at det lyder tåbeligt, for der er virkelig meget andet derude der burde optage mig meget mere, end den daglige hår-børstnings-rutine.

Sagen er bare den, at jeg mødte Mason Pearson og er blevet så frydefuldt forelsket i følelsen af en gedigen hårbørstning, at jeg aldrig mere kommer til at køre en plastik hårbørste gennem mit hår igen.

Mason Pearson hårbørsten er blevet super hypet på det seneste og mit traumatiserede forhold til hårbørstning generelt, har måske gjort, at jeg var lidt sen til at fatte situationen.

Det råder jeg nu bod på, og her er måske en forklaring på hvorfor Mason Pearson hårbørsten er blevet så populær:

Det tog Mr. Mason Pearson mere end 50 år at udvikle og raffinere børsten til perfektion. Hemmeligheden er, at Mason Pearson hårbørsten er lavet med naturlige vildsvinehår, der fordeler det naturlige olie fra hovedbunden fra hårrod til hårspids.

Det giver håret naturlig glans og forhindrer at håret ser fedtet ud. Når den naturlige hårolie er fordelt i hele håret skaber det også en naturlig fylde og struktur i håret.

-det vil vi gerne ha´

De naturlige olier (sebum) vi selv danner, har også den smarte funktion, at de plejer  og beskytter håret, så det bliver stærkere og sundere.

-det vil vi også gerne ha´.

En anden og helt unik egenskab ved Mason Pearsons børster, er den specialudviklede gummipude, som vildsvinehårene sidder i.

Gummipuden er udviklet så børstens hår følger din hovedform og masserer hovedbunden i dybden, hvilket stimulerer boldcirkulationen og øger hårproduktionen, så du faktisk får et kraftigere hår.

-og det vil vi også gerne ha´.

De naturlige vildsvinehår giver en nemmere gennembørstning af håret og derfor er hårbørsten også et hit til børn.

I mere end 100 år har Mason Person familien håndlavet deres særlige børster i England på deres egen fabrik og med tiden har der samlet sig en stor skare af fans, såvel professionelle, som ganske almindelige livsnydere, der hylder børsten for dens helt særlige egenskaber.

Mason Pearson er verdens bedste hårbørste. –og sådan er det bare.

Du kan købe den HER

 

-Og én af dagene skal jeg lige ha´ testet om Proud Mary kan synges i den….